dc.contributor.advisor | Жамъянсан, Даваажаргал | |
dc.contributor.author | Ууганбаяр, Дэлгэрмаа | |
dc.date.accessioned | 2021-01-25T03:30:08Z | |
dc.date.available | 2021-01-25T03:30:08Z | |
dc.date.issued | 2021-01-25 | |
dc.identifier | Бакалавр | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.ufe.edu.mn:8080/xmlui/handle/8524/2020 | |
dc.description.abstract | Судалгааны ажлын хүрээнд А ХХК-ийн сонгон авсан нэг төрлийн бүтээгдэхүүний одоогийн өртгийг үйлдэлд суурилан өртөг тооцох аргаар тооцоолж, тооцоолсон өртгөө кайзен өртөгтэй харьцуулан, өртгийг бууруулах арга замуудыг тодорхойлж, өртгийг бууруулснаар ашигт хэрхэн эерэг нөлөө үзүүлж буйг харуулсан. Мөн үнэ цэнэ нэмдэг болон нэмдэггүй үйлдлүүдийг тодорхойлж, үнэ цэнэ нэмдэггүй үйлдлүүдийг бууруулж бүр цаашлаад эдгээр үйлдлүүд хийгдэхгүй байх арга замуудыг тодорхойлохыг зорьсон. | en_US |
dc.subject | Өртөг | en_US |
dc.subject | Үр ашиг | en_US |
dc.subject | Зорилтот өртгийн систем | en_US |
dc.subject | Кайзен өртгийн систем | en_US |
dc.subject | ABC | en_US |
dc.title | Бүтээгдэхүүний өртгийг кайзен өртөг хүртэл бууруулах боломжийг тодорхойлох нь /Мах, махан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэгч компанийн жишээн дээр/ | en_US |
ife.Мэргэжил.Нэр | Нягтлан бодох бүртгэл | |
ife.Мэргэжил.Индекс | D341400 | |
ife.Зэрэг | Бакалавр | |
ife.Диплом.Зөвлөх | Төмөртогоо, Пүрэвдулам |