dc.contributor.advisor |
Т, Төгөлдөр |
|
dc.contributor.author |
Гантулга, Төгсжаргал |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-30T10:06:00Z |
|
dc.date.available |
2020-06-30T10:06:00Z |
|
dc.date.issued |
2020-06-30 |
|
dc.identifier |
Бакалавр |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://repository.ufe.edu.mn:8080/xmlui/handle/8524/1845 |
|
dc.description.abstract |
Энэхүү эрдмийн ажилд Улаанбаатар хотын цагаан хоолны ресторанаар үйлчлүүлэгчдийн зан төлөв, онцлог, шийдвэр гаргалтанд нөлөөлөх хүчин зүйлсийг тодорхойлж улмаар судалгааны үр дүнд суурилан санал, зөвлөмж боловсруулж, маркетингийн оновчтой шийдвэр гаргалтанд нөлөөлөхийг зорилоо. |
en_US |
dc.subject |
Судалгаа |
en_US |
dc.subject |
Цагаан хоол, ресторан, хэрэглэгчийн зан төлөв, судалгаа, хэрэглэгч, хандлага |
en_US |
dc.title |
Цагаан хоолны ресторанаар үйлчлүүлэгчдийн зан төлөвийн судалгаа |
en_US |
ife.Мэргэжил.Нэр |
Бизнесийн менежмент |
|
ife.Мэргэжил.Индекс |
D340100 |
|
ife.Зэрэг |
Бакалавр |
|