СЭЗИС - Бүтээлийн сан

“Чингис клуб” рестораны хэрэглэгчдийн сэтгэл ханамжийн судалгаан дээр үндэслэн бүтээгдэхүүн үйлчилгээг шинэчлэх бизнес төлөвлөгөө

Товч мэдээллийг харах

dc.contributor.advisor Баттөр, Ариунганга
dc.contributor.author Батсайхан, Дөлгөөн
dc.date.accessioned 2018-11-02T03:19:07Z
dc.date.available 2018-11-02T03:19:07Z
dc.date.issued 2018-11-02
dc.identifier Бакалавр en_US
dc.identifier.uri http://repository.ufe.edu.mn/handle/8524/1061
dc.description.abstract “Б энд Т” ХХК-ний үндсэн үйл ажиллагаа болох “Чингис клуб” ресторан нь зоогийн газрын үйлчилгээ эрхлэх, хоол үйлдвэрлэл, согтууруулах ундаагаар үйлчлэх тусгай зөвшөөрөлтэйгөөр анх 2003онд “Чингис шар айраг” ХХКомпаний албан ёсны гэрээт борлуулагчаар үүд хаалгаа нээн ажилж эхэлсэн бөгөөд өдгөө 15 дах жилдээ үйл ажиллагаа явуулж буй байгууллага юм. Өнгөрсөн хугацаанд ашиг орлого өндөр, амжилттай ажиллаж байсан боловч шар айрагны үнэ нэмэгдэж, нийлүүлэлт удаашран багассан болон хэд хэдэн удаа тодорхой хугацаагаар бусдад түрээслүүлсэн, үүд хаалгаа барьсантай холбоотой үйл ажиллагаа доголдож улмаар үнэнч хэрэглэгчидээ алдаж ашиг орлого буурсаар байна. Мөн цаг хугацаа өнгөрөхийн хэрээр үйлчлүүлэгчдийн хүсэл, хэрэгцээ шаардлага хувьсан өөрчлөгдөж олон нэр төрлийн чанартай бүтээгдэхүүн, илүү сайн үйлчилгээг биднээс шаардах болсны зэрэгцээ Монголын сүлжээ ресторанууд шинээр нээгдэж өрсөлдөөнийг нэмэгдүүлсээр байна. Сүүлийн жилүүдэд “Чингис клуб” рестораны үйлчлүүлэгчдийн тоо цөөрч, ашиг орлого буурсан явдал нь үйл ажиллагаа сайжруулах уг төлөвлөгөөг бичих гол шалтгаан болно. Үйлчилгээний салбар дундаа зоогийн газрын үйлчилгээний бизнес нь амьдралын мөчлөг богинотой, хэрэглэгчдийн хүсэл шаардлагаар үргэлж хувьсан өөрчлөгдөж байдаг онцлогтой. Энэхүү төгсөлтийн судалгааны ажлын зорилго нь байгууллагын одоогийн нөхцөл байдал,хэрэглэгчийн сэтгэл ханамжийн судалгаа, бизнесийн орчинд хийгдэх судалгаа шинжилгээний ажлын үнэлэлт дүгнэлтэнд үндэслэн рестораны үйл ажиллагааг сайжруулахын тулд бүтээгдэхүүн үйлчилгээг шинэчлэн зах зээлд санал болгоход оршино. en_US
dc.subject бакалаврын ажил en_US
dc.subject шорлог скеверс. en_US
dc.subject шар айраг en_US
dc.subject бүтээгдэхүүн үйлчилгээ en_US
dc.subject хэрэглэгчийн сэтгэл ханамж en_US
dc.subject зочлох үйлчилгээ en_US
dc.subject зоогийн газар en_US
dc.subject “Чингис клуб”ресторан en_US
dc.title “Чингис клуб” рестораны хэрэглэгчдийн сэтгэл ханамжийн судалгаан дээр үндэслэн бүтээгдэхүүн үйлчилгээг шинэчлэх бизнес төлөвлөгөө en_US
ife.Мэргэжил.Нэр Бизнесийн менежмент
ife.Мэргэжил.Индекс D340100
ife.Зэрэг Бакалавр


Энэ бүтээлд байгаа файлууд

Энэ бүтээл нь дараах бүрдэлд гарч ирнэ.

Товч мэдээллийг харах