dc.contributor.advisor | Цолмонбаатар, Булган | |
dc.contributor.author | Эрдэнэбаяр, Солонго | |
dc.date.accessioned | 2017-10-07T04:29:30Z | |
dc.date.available | 2017-10-07T04:29:30Z | |
dc.date.issued | 2017-10-07 | |
dc.identifier | Бакалавр | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.ufe.edu.mn/handle/8524/810 | |
dc.description.abstract | Энэхүү дипломын гол зорилго нь орчин үеийн, стандартад нийцсэн, Монгол хүний хэрэгцээ шаардлагад нийцсэн эрүүл хооллолтын зөвлөгөөний төв байгуулах бизнес төлөвлөгөөг боловсруулахад оршино. | en_US |
dc.subject | эрүүл хооллолт | en_US |
dc.subject | бизнес төлөвлөгөө | en_US |
dc.subject | стандартад нийцсэн | en_US |
dc.subject | зөвөлгөөний төв | en_US |
dc.subject | зорилтот зах зээл | en_US |
dc.subject | ажиллагсад | en_US |
dc.subject | ашгийн үзүүлэлт | en_US |
dc.subject | бакалаврын ажил | en_US |
dc.title | Эрүүл хооллолтын зөвлөгөөний төв байгуулах бизнес төлөвлөгөө | en_US |
ife.Диплом.Зөвлөх | Тамир, Төгөлдөр |