dc.contributor.advisor | Эрдэнэбал, Одонтамир | |
dc.contributor.author | Отгонбаатар, Дэлгэр | |
dc.date.accessioned | 2017-06-23T04:10:38Z | |
dc.date.available | 2017-06-23T04:10:38Z | |
dc.date.issued | 2017-06-23 | |
dc.identifier | Бакалавр | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.ufe.edu.mn/handle/8524/626 | |
dc.subject | Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES | en_US |
dc.title | Органик хүнсний ногоо хэрэглэх хандлага, ойлголтын судалгаа | en_US |
dc.title.alternative | эрүүл мэндийн байгууллага% нийтийн хоол, зочлох үйлчилгээний газруудын жишээн дээр | en_US |
ife.Мэргэжил.Нэр | Бизнесийн менежмент | |
ife.Мэргэжил.Индекс | D340100 | |
ife.Зэрэг | Бакалавр | |
ife.Диплом.Зөвлөх | Шагдар, Эрдэнэбуян |