СЭЗИС - Бүтээлийн сан

ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ ЧАНАР ХЭРЭГЛЭГЧИЙН ТУРШЛАГАД НӨЛӨӨЛӨХ НЬ

Товч мэдээллийг харах

dc.contributor.advisor Т, Ууганболд
dc.contributor.author Баттөр, Амарзаяа
dc.date.accessioned 2020-07-07T10:41:10Z
dc.date.available 2020-07-07T10:41:10Z
dc.date.issued 2020-07-07
dc.identifier Мастер en_US
dc.identifier.uri http://repository.ufe.edu.mn:8080/xmlui/handle/8524/1971
dc.description.abstract Тус судалгааны ажлаар хүнсний жижиглэн худалдааны салбарын төлөөлөгч болсон компаниудын 384 үйлчлүүлэгчдийг түүвэрлэн сонгож, тэдгээрийн худалдан авах туршлагад үндэслэн үйлчилгээний зарим нэг дутагдалтай тал, алдаатай цэгүүдийг илрүүлэн сайжруулах талаар санал зөвлөмж боловсруулахад зорилго тавьсан. Судалгааны өгөгдлийг SPSS 26 програм дээр хийсэн. en_US
dc.subject үйлчилгээний чанар, хэрэглэгчийн туршлага, сүлжээ дэлгүүр en_US
dc.title ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ ЧАНАР ХЭРЭГЛЭГЧИЙН ТУРШЛАГАД НӨЛӨӨЛӨХ НЬ en_US
ife.Мэргэжил.Нэр Бизнесийн менежмент
ife.Мэргэжил.Индекс E340100
ife.Зэрэг Мастер
ife.Диплом.Зөвлөх Г, Нарантунгалаг


Энэ бүтээлд байгаа файлууд

Энэ бүтээл нь дараах бүрдэлд гарч ирнэ.

Товч мэдээллийг харах