dc.contributor.advisor | Батхүү, Идэрсүрэн | |
dc.contributor.author | Бат-Эрдэнэ, Одонцэцэг | |
dc.date.accessioned | 2020-07-07T04:33:57Z | |
dc.date.available | 2020-07-07T04:33:57Z | |
dc.date.issued | 2020-07-07 | |
dc.identifier | Мастер | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.ufe.edu.mn:8080/xmlui/handle/8524/1933 | |
dc.description.abstract | Франчайзинг систем нь сүүлийн 70 жилд дэлхийд эрчээ аван хөгжиж буй бизнесийн формат юм. Энэ нь хувийн гарааны бизнесээс илүү амжилттай үйл ажиллагаа явуулах магадлалтай байдаг учир тухайн бүс нутгийн ажлын байрыг нэмэгдүүлээд зогсохгүй салбарын өмчлөл нь франчайз эрх эзэмшигчийнх байдаг тул ашиг нь бүс нутагтаа үлддэг давуу талтай. Иймд Монгол улсад 2012 оноос хойш хурдацтай нэвтэрч байгаа франчайз бизнесийг үр ашигтайгаар эрхлэхэд нөлөөлөх хүчин зүйлүүдийг тодорхойлон, санал зөвлөгөө боловсруулсан. | en_US |
dc.subject | Судалгаа | en_US |
dc.subject | Франчайз | en_US |
dc.subject | Франчайзинг | en_US |
dc.subject | KFC | en_US |
dc.subject | Burger King | en_US |
dc.subject | Pizza Hut | en_US |
dc.subject | CU | en_US |
dc.subject | Emart | en_US |
dc.subject | Circle K | en_US |
dc.subject | Tom n Toms | en_US |
dc.subject | Caffe Bene | en_US |
dc.subject | Франчайзор | en_US |
dc.title | АМЖИЛТТАЙ ФРАНЧАЙЗИНГИЙН ШИНЖ ЧАНАР: МОНГОЛД ҮЙЛ АЖИЛЛАГАА ЯВУУЛЖ БУЙ ФРАНЧАЙЗ БИЗНЕСҮҮДИЙН СУДАЛГАА | en_US |
ife.Мэргэжил.Нэр | Бизнесийн менежмент | |
ife.Мэргэжил.Индекс | E340100 | |
ife.Зэрэг | Мастер |