СЭЗИС - Бүтээлийн сан

ҮЙЛЧЛЭН МАНЛАЙЛЛЫН ОНОЛД ТУЛГУУРЛАН ХҮНИЙ НӨӨЦИЙН УРСГАЛЫГ БУУРУУЛАХ НЬ / РЕСТОРАНЫ ЖИШЭЭ ДЭЭР /

Товч мэдээллийг харах

dc.contributor.advisor Ч, Наранчимэг
dc.contributor.author Цонхио, Цолмон
dc.date.accessioned 2019-06-17T07:05:06Z
dc.date.available 2019-06-17T07:05:06Z
dc.date.issued 2019-05-13
dc.identifier Мастер en_US
dc.identifier.uri http://repository.ufe.edu.mn/handle/8524/1363
dc.description.abstract Үйлчлэн манлайллын арга барилаар дамжуулан хүний нөөцийн урсгалыг бууруулах боломжийг тодорхойлохын тулд үйлчлэн манлайллын онол арга зүйг судлан, олон улсын судалгаанд дүн шинжилгээ хийж, ажилтан болон байгууллагын зан төлөвийн талаарх гадаад дотоод эрдэмтэн судлаачдын бүтээлтэй танилцаж судлагдсан байдлын судалгаа хийж салбарын өнөөгийн байдлын судалгаа хийж тус салбарт ажиллагсдын хүний нөөцийн онцлог, хүний нөөцийн урсгалын талаарх судалгаа шинжилгээ хийсэн бөгөөд онолын болон эмпирик судалгаанд үндэслэн зөвлөмж санал боловсруулсан байна. en_US
dc.subject Ресторан en_US
dc.subject Ажилчдын оролт гаралт en_US
dc.subject Хүний нөөцийн урсгал en_US
dc.subject Үйлчлэн манлайлал en_US
dc.subject Нийтийн хоолны салбар en_US
dc.title ҮЙЛЧЛЭН МАНЛАЙЛЛЫН ОНОЛД ТУЛГУУРЛАН ХҮНИЙ НӨӨЦИЙН УРСГАЛЫГ БУУРУУЛАХ НЬ / РЕСТОРАНЫ ЖИШЭЭ ДЭЭР / en_US
dc.title.alternative Ресторан,зоогийн газрын ажиллагсад хамгийн их халагдаж солигддог en_US
ife.Мэргэжил.Нэр Бизнесийн менежмент
ife.Мэргэжил.Индекс E340100
ife.Зэрэг Мастер


Энэ бүтээлд байгаа файлууд

Энэ бүтээл нь дараах бүрдэлд гарч ирнэ.

Товч мэдээллийг харах