dc.contributor.advisor |
Ч, Наранчимэг |
|
dc.contributor.author |
Цонхио, Цолмон |
|
dc.date.accessioned |
2019-06-17T07:05:06Z |
|
dc.date.available |
2019-06-17T07:05:06Z |
|
dc.date.issued |
2019-05-13 |
|
dc.identifier |
Мастер |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://repository.ufe.edu.mn/handle/8524/1363 |
|
dc.description.abstract |
Үйлчлэн манлайллын арга барилаар дамжуулан хүний нөөцийн урсгалыг бууруулах
боломжийг тодорхойлохын тулд үйлчлэн манлайллын онол арга зүйг судлан, олон улсын судалгаанд дүн шинжилгээ хийж, ажилтан болон байгууллагын зан төлөвийн талаарх гадаад дотоод эрдэмтэн судлаачдын бүтээлтэй танилцаж судлагдсан байдлын судалгаа хийж салбарын өнөөгийн байдлын судалгаа хийж тус салбарт ажиллагсдын хүний нөөцийн онцлог, хүний нөөцийн урсгалын талаарх судалгаа шинжилгээ хийсэн бөгөөд онолын болон эмпирик судалгаанд үндэслэн зөвлөмж санал боловсруулсан байна. |
en_US |
dc.subject |
Ресторан |
en_US |
dc.subject |
Ажилчдын оролт гаралт |
en_US |
dc.subject |
Хүний нөөцийн урсгал |
en_US |
dc.subject |
Үйлчлэн манлайлал |
en_US |
dc.subject |
Нийтийн хоолны салбар |
en_US |
dc.title |
ҮЙЛЧЛЭН МАНЛАЙЛЛЫН ОНОЛД ТУЛГУУРЛАН ХҮНИЙ НӨӨЦИЙН УРСГАЛЫГ БУУРУУЛАХ НЬ / РЕСТОРАНЫ ЖИШЭЭ ДЭЭР / |
en_US |
dc.title.alternative |
Ресторан,зоогийн газрын ажиллагсад хамгийн их халагдаж солигддог |
en_US |
ife.Мэргэжил.Нэр |
Бизнесийн менежмент |
|
ife.Мэргэжил.Индекс |
E340100 |
|
ife.Зэрэг |
Мастер |
|