СЭЗИС - Бүтээлийн сан

Органик хүнсний ногоо хэрэглэх хандлага, ойлголтын судалгаа

Товч мэдээллийг харах

dc.contributor.advisor Эрдэнэбал, Одонтамир
dc.contributor.author Отгонбаатар, Дэлгэр
dc.date.accessioned 2017-06-23T04:10:38Z
dc.date.available 2017-06-23T04:10:38Z
dc.date.issued 2017-06-23
dc.identifier Бакалавр en_US
dc.identifier.uri http://repository.ufe.edu.mn/handle/8524/626
dc.subject Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES en_US
dc.title Органик хүнсний ногоо хэрэглэх хандлага, ойлголтын судалгаа en_US
dc.title.alternative эрүүл мэндийн байгууллага% нийтийн хоол, зочлох үйлчилгээний газруудын жишээн дээр en_US
ife.Мэргэжил.Нэр Бизнесийн менежмент
ife.Мэргэжил.Индекс D340100
ife.Зэрэг Бакалавр
ife.Диплом.Зөвлөх Шагдар, Эрдэнэбуян


Энэ бүтээлд байгаа файлууд

Энэ бүтээл нь дараах бүрдэлд гарч ирнэ.

Товч мэдээллийг харах