СЭЗИС - Бүтээлийн сан

Улаан лоолийн сүмсний үйлдвэр байгуулах бизнес төлөвлөгөө

Товч мэдээллийг харах

dc.contributor.advisor Буянжаргал, Баярсайхан
dc.contributor.author Баргуу, Уранчимэг
dc.date.accessioned 2016-02-27T11:11:27Z
dc.date.available 2016-02-27T11:11:27Z
dc.date.issued 2016-02-27
dc.identifier Бакалавр en_US
dc.identifier.uri http://repository.ife.edu.mn/handle/8524/292
dc.description.abstract Паста нь энгийн хөнгөн хоол бөгөөд болзоо болон дээд зэргийн хүлээн авалтанд тохиромжтой биш ч гэсэн гэр бүлээр хооллох, найзууд анги хамт олноороо амралтын өдрөөр, эсвэл гэртээ амарч байх үедээ идэхэд илүү тохиромжтой уур амьсгал бүрдүүлж өгдөг хоол билээ. Пастаг хийх гол орц нь гоймон, сүмс юм. Пастаны гоймон болон сүмс нь харилцан хослох бүтээгдэхүүн бөгөөд XV зууны сүүлээр Италид анх үүссэн гэж үздэг. Пастаны сүмсны орц найрлаганд орж буй орц нь бүгд органик бүтээгдэхүүн байдаг бөгөөд хүний биед хэрэгтэй олон амин дэмүүдийг өөртөө агуулсан байдгаараа хэрэглэчдийг татдаг билээ. Иймээс дэлхийн олон улс орныг байлдан дагуулаад байгаа энэхүү хоолны сүмсны үйлдвэрийг монголдоо байгуулах боломжийг судалж монголын хэрэглэгчдэд хямд үнээр, чанартай хоол хүнс хэрэглэх нөхцөлийг бүрдүүлж өгөхийг энэхүү судалгаагаараа зорилоо. en_US
dc.subject бизнес төлөвлөгөө en_US
dc.subject бакалаврын ажил en_US
dc.subject улаан лоолийн тухай en_US
dc.subject макро орчны судалгаа en_US
dc.subject микро орчны судалгаа en_US
dc.subject үйлдвэрлэлтийн төлөвлөлт en_US
dc.subject хүний нөөцийн төлөвлөлт en_US
dc.subject эдийн засаг en_US
dc.title Улаан лоолийн сүмсний үйлдвэр байгуулах бизнес төлөвлөгөө en_US


Энэ бүтээлд байгаа файлууд

Энэ бүтээл нь дараах бүрдэлд гарч ирнэ.

Товч мэдээллийг харах