СЭЗИС - Бүтээлийн сан

ӨНДӨГ ХЭРЭГЛЭГЧИЙН ЗАН ТӨЛӨВИЙН СУДАЛГАА “УЛААНБААТАР ХОТЫН ЖИШЭЭН ДЭЭР”

Товч мэдээллийг харах

dc.contributor.advisor Батмөнх, Ганшагай
dc.contributor.author Даваасүрэн, Хулан
dc.date.accessioned 2022-06-28T01:25:11Z
dc.date.available 2022-06-28T01:25:11Z
dc.date.issued 2022-06-28
dc.identifier Бакалавр en_US
dc.identifier.uri http://repository.ufe.edu.mn:8080/xmlui/handle/8524/2917
dc.description.abstract Улс орон бүр өөр өөрийн гэсэн соёл, цаг уур, шашин шүтлэг, хүм ам зүйн онцлогтой бөгөөд үүнээс хамаарч хэрэглэж буй бүтээгдэхүүний хувьд ялгаатай байдал бий болдог. Үүний адилаар. өндөг хэрэглэдэг хэрэглэгч нар хүртэл өндгийг ямар зорилгоор түлхүү ашиигладаг тодорхой бус байгаа бөгөөд энэхүү ялгаатай байдал, хэрэглэгчийн зан төлөвийг оновчтой, зөв тодорхойлж чадсанаараа бизнесийн салбарт өрсөлдөөний давуу талыг олж авч чаддаг. Энэхүү эрдмийн ажилд Улаанбаатар хотын өндөг хэрэглэгчдийн зан төлөв, онцлог, шийдвэр гаргалтанд нөлөөлөх хүчин зүйлсийг тодорхойлж улмаар судалгааны үр дүнд суурилан санал, зөвлөмж боловсруулж, маркетингийн оновчтой шийдвэр гаргалтанд нөлөөлөхийг зорилоо. en_US
dc.subject Хүнсний чанар, Өндөг, Шувуун Аж ахуй, Хэрэглэгчийн зан төлөв, Худалдан авахад бэлэн байдал, Хүрээлэн буй орчин болон. амьтанд ээлтэй байдал, Эрүүл мэндэд тустай байдал, Аюулгүй байдал, Чанартай байдал en_US
dc.title ӨНДӨГ ХЭРЭГЛЭГЧИЙН ЗАН ТӨЛӨВИЙН СУДАЛГАА “УЛААНБААТАР ХОТЫН ЖИШЭЭН ДЭЭР” en_US
dc.title.alternative The behavioral research of egg consumers: On the example of UB city en_US
ife.Мэргэжил.Нэр D380105
ife.Мэргэжил.Индекс D340500
ife.Зэрэг Бакалавр


Энэ бүтээлд байгаа файлууд

Энэ бүтээл нь дараах бүрдэлд гарч ирнэ.

Товч мэдээллийг харах