dc.contributor.advisor |
Цолмонбаатар, Булган |
|
dc.contributor.author |
Эрхбат, Анужин |
|
dc.date.accessioned |
2022-01-21T03:01:02Z |
|
dc.date.available |
2022-01-21T03:01:02Z |
|
dc.date.issued |
2022-01-21 |
|
dc.identifier |
Мастер |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://repository.ufe.edu.mn:8080/xmlui/handle/8524/2628 |
|
dc.description.abstract |
Франчайзинг систем нь сүүлийн 70 жилд дэлхийд эрчээ аван хөгжиж буй бизнесийн формат юм. Энэ нь хувийн гарааны бизнесээс илүү амжилттай үйл ажиллагаа явуулах магадлалтай байдаг учир тухайн бүс нутгийн ажлын байрыг нэмэгдүүлээд зогсохгүй салбарын өмчлөл нь франчайз эрх эзэмшигчийнх байдаг тул ашиг нь бүс нутагтаа үлддэг давуу талтай. Иймд манай улсад 2012 оноос хойш хурдацтай нэвтэрч, үйл ажиллагаа нь өдрөөс өдөрт өргөжиж байгаа франчайз бизнесийг үр ашигтайгаар эрхлэхэд хүний нөөцийн бүрдүүлэлтийн зүгээс нөлөөлөх хүчин зүйлс болон бүрдүүлэлтийн аргуудыг тодорхойлохыг зорьсон. |
en_US |
dc.subject |
Хүний нөөц бүрдүүлэлт |
en_US |
dc.subject |
франчайз, бизнес, түргэн хоол, стратеги, харьцуулсан судалгаа |
en_US |
dc.title |
Франчайз бизнесийн хүний нөөц бүрдүүлэлтийн стратегийн харьцуулсан судалгаа |
en_US |
ife.Мэргэжил.Нэр |
Бизнесийн менежмент |
|
ife.Мэргэжил.Индекс |
E340100 |
|
ife.Зэрэг |
Мастер |
|