СЭЗИС - Бүтээлийн сан

НИЙТИЙН ХООЛНЫ САЛБАРЫН ТАТВАРЫН ЭРСДЭЛИЙН УДИРДЛАГЫГ САЙЖРУУЛАХ НЬ

Товч мэдээллийг харах

dc.contributor.advisor Чимэдгочоо, Өнөржаргал
dc.contributor.author Пэрлэйбаатар, Ганчимэг
dc.date.accessioned 2021-12-28T05:23:21Z
dc.date.available 2021-12-28T05:23:21Z
dc.date.issued 2021-12-28
dc.identifier Мастер en_US
dc.identifier.uri http://repository.ufe.edu.mn:8080/xmlui/handle/8524/2611
dc.description.abstract Энэхүү судалгааны ажлаараа нийтийн хоолны салбарт үйл ажиллагаа явуулж байгаа аж ахуй нэгжүүдийн татварын эрсдэлийн түвшинг үнэлж эрсдэлийг удирдах загвар боловсруулж, санал зөвлөмж боловсруулах зорилгын хүрээнд татварын эрсдэл, түүний төрөл, татварын эрсдэлийн удирдлагын талаар онол арга зүйн хүрээнд эрсдэлийг тодорхойлон, үнэлэх, удирдлагын шийдвэр гаргалтанд нөлөөлөх загвар боловсруулах талаар судаллаа. Судалгааны үр дүнд нийтийн хоолны салбарын татварын эрсдэлийн онол болон салбарын судалгааг үндэслэн хэрэгжүүлэхэд тулгарч буй асуудлуудыг шийдвэрлэх, эрсдэлийн удирдлагыг сайжруулахад чиглэсэн, тодорхой хувилбар, арга барилыг санал болгосон болно. en_US
dc.subject Эрсдэл, эрсдэлийн удирдлага, татвар, татварын эрсдэл, аж ахуй нэгжийн орлогын албан татвар, нэмэгдсэн өртгийн албан татвар, COSO загвар, ISO загвар en_US
dc.title НИЙТИЙН ХООЛНЫ САЛБАРЫН ТАТВАРЫН ЭРСДЭЛИЙН УДИРДЛАГЫГ САЙЖРУУЛАХ НЬ en_US
ife.Мэргэжил.Нэр Нягтлан бодох бүртгэл
ife.Мэргэжил.Индекс E341400
ife.Зэрэг Мастер


Энэ бүтээлд байгаа файлууд

Энэ бүтээл нь дараах бүрдэлд гарч ирнэ.

Товч мэдээллийг харах