СЭЗИС - Бүтээлийн сан

ОРГАНИК ЦАЙ ҮЙЛДВЭРЛЭГЧ ҮНДЭСНИЙ БИЗНЕС ЭРХЛЭГЧДИЙН ӨРСӨЛДӨХ ЧАДВАРЫГ НЭМЭГДҮҮЛЭХ БОЛОМЖУУД

Товч мэдээллийг харах

dc.contributor.advisor Ганболд, Болор-Эрдэнэ
dc.contributor.author Батболд, Зулзаяа
dc.date.accessioned 2021-12-28T04:24:06Z
dc.date.available 2021-12-28T04:24:06Z
dc.date.issued 2021-12-28
dc.identifier Мастер en_US
dc.identifier.uri http://repository.ufe.edu.mn:8080/xmlui/handle/8524/2606
dc.description.abstract Органик цай үйлдвэрлэгч компаниуд нь хэрэглэгчдийн эрүүл мэндэд тулгуурлан бүтээгдэхүүнээ үйлдвэрлэдэг бөгөөд хэрэглэгчдэд шаардлагатай мэдлэг мэдээллээр бүрэн хангаж чадахгүй байна. Судалгааны үр дүнд хэрэглэгчид органик цайны амт чанар болон органик тэмдэг тэмдэглэгээ, орц найрлага, гадаад өнгө үзэмж зэрэгт анхаарал хандуулж худалдан авалт хийдэг байна. Тиймээс энэхүү салбарт шинээр нэвтрэгсэд болон үйл ажиллагаа явуулж буй дотоодын үйлдвэрлэгчид нь бүтээгдэхүүнийхээ амт чанар, орц найрлага, өнгө үзэмж зэрэгт анхаарч хэрэглэгчдийн хүсэж буй бүтээгдэхүүнийг бий болгох боломжтой байна. Энэхүү судалгааны ажлаараа органик цай үйлдвэрлэгчдийн өрсөлдөөнд нөлөөлөх хүчин зүйлсэд шинжилгээ хийж, өрсөлдөх чадварыг сайжруулах санал, зөвлөмж боловсруулахад зорилгын хүрээнд дотоодын болон бусад орны судлаачдын судалгааны ажилтай танилцан, өрсөлдөөн болон органик цайны талаарх онолын ойлголтууд, органик бүтээгдэхүүний салбарын өнөөгийн байдал болон салбар дахь өрсөлдөөнийг судлаж эмпирик судалгаа хийж, судалгааны үр дүнд үндэслэн санал, зөвлөмж боловсруулсан болно. en_US
dc.subject органик цай, үндэсний үйлдвэрлэл, өрсөлдөх чадвар, бизнес en_US
dc.title ОРГАНИК ЦАЙ ҮЙЛДВЭРЛЭГЧ ҮНДЭСНИЙ БИЗНЕС ЭРХЛЭГЧДИЙН ӨРСӨЛДӨХ ЧАДВАРЫГ НЭМЭГДҮҮЛЭХ БОЛОМЖУУД en_US
ife.Мэргэжил.Нэр Бизнесийн менежмент
ife.Мэргэжил.Индекс E340100
ife.Зэрэг Мастер


Энэ бүтээлд байгаа файлууд

Энэ бүтээл нь дараах бүрдэлд гарч ирнэ.

Товч мэдээллийг харах