СЭЗИС - Бүтээлийн сан

Эрсдэлийн үнэлгээнд суурилсан дотоод хяналтыг сайжруулах нь/ түргэн хоолны жишээн дээр/

Товч мэдээллийг харах

dc.contributor.advisor Б, Авирмэд
dc.contributor.author Галсандорж, Уранцэцэг
dc.date.accessioned 2021-04-11T04:46:02Z
dc.date.available 2021-04-11T04:46:02Z
dc.date.issued 2021-04-11
dc.identifier Мастер en_US
dc.identifier.uri http://repository.ufe.edu.mn:8080/xmlui/handle/8524/2131
dc.description.abstract Онолын тойм судалгаанд эрсдэлийн тухай тодорхойлолт, ОУ-ын эрсдэлийн удирдлагын үзэл баримтлалын процесс ISO 31000 болон COSO 2004 стандартын зарчим судлан, хоорондын ялгаа болон төстэй талуудыг харьцуулан эрсдэлийн талаар үндсэн ойлголтыг судалсан болно. Энэхүү судалгааны ажлын хүрээнд түргэн хоолны чиглэлээр үйл ажиллагаа явуулж буй олон улсын франчайзинг эрхтэй “KFC брэнд” сонгон авч түргэн хоолны газрын өнөөгийн байдлыг тодорхойлж, үйл ажиллагаанд учрах эрсдэлүүдийг орчны судалгаа шинжилгээ болон мэдээлэл цуглуулах аргачлалын дагуу тодорхойлох, тэдгээрийн тоон болон чанарын шинжилгээний аргуудыг ашиглан удирдлагын шийдвэр гаргалтад эрсдэлийн үнэлгээнд суурилан дотоод хяналтыг яаж сайжруулах талаар санал зөвлөмж боловсрууллаа. Дотоод хяналт нь байгууллагын зорилго, зорилтдоо хүрэх цаг хугацааг хурдасгаж, ирээдүйд үүсэх эрсдэлийг бууруулан, байгууллагын үйл ажиллагааг хурдан шуурхай явагдах нөхцөлийг бүрдүүлдэг. Мөн байгууллагын удирдлагыг бодит мэдээллээр хангаж байдгаараа давуу талтай юм. en_US
dc.subject Эрсдэл en_US
dc.subject Түргэн хоолны газар, олон улсын франчайзинг эрхтэй, эрсдэлийн үнэлгээнд суурилсан, дотоод хяналт, KFC. en_US
dc.title Эрсдэлийн үнэлгээнд суурилсан дотоод хяналтыг сайжруулах нь/ түргэн хоолны жишээн дээр/ en_US
ife.Мэргэжил.Нэр Нягтлан бодох бүртгэл
ife.Мэргэжил.Индекс E341400
ife.Зэрэг Мастер


Энэ бүтээлд байгаа файлууд

Энэ бүтээл нь дараах бүрдэлд гарч ирнэ.

Товч мэдээллийг харах