СЭЗИС - Бүтээлийн сан

Энэтхэг цайны багц боловсруулах инженечрлэлийн судалгаа

Товч мэдээллийг харах

dc.contributor.advisor Сандагдорж, Сайн-Од
dc.contributor.author Гүрсэд, Эрдэнэтуул
dc.date.accessioned 2021-01-25T03:18:38Z
dc.date.available 2021-01-25T03:18:38Z
dc.date.issued 2021-01-25
dc.identifier Бакалавр en_US
dc.identifier.uri http://repository.ufe.edu.mn:8080/xmlui/handle/8524/2019
dc.description.abstract Манай гэр бүл гадаад болон дотоодын тусгай аялал жуулчлалын бизнес эрхэлдэг “Будда Ертөнц- ХХК-тай бөгөөд 2006 оноос хойш шашин мөргөлийн аялалуудыг урт богино хугацаагаар, гадаад болон дотооддоо зохион байгуулсаар ирсэн. Иймд манай компани бизнесээ өргөжүүлэн, шинэ бүтээгдэхүүнээр шинэ зах зэээлд нэвтрэх зорилго тавьсан юм. Ингэхдээ бид дэлхийд цайны чанараараа дээгүүр бичигдэж, үйлдвэрлэлээрээ 2-рт ордог БНЭУ-аас сайн чанарын хар цайны түүхий эдийг оруулж ирэн, Монголдоо сав баглаа боодлоо бэлтгэн шинэ бүтээгдэхүүнийг цайны зах зээлд нэвтрүүлэх зорилгын хүрээнд БНЭУ-аас цай импортлон шинэ бүтээгдэхүүн бий болгоход бидэнд юун түрүүнд хэрэглэгчдийн цайны хэрэглээ болон худалдан авах зан чанарыг судлах мөн цайны ямар шинжийг илүү чухалчилан үзэж буйг инженерчлэлийн судалгааг ашиглан тодорхойлох шаардлага үүссэн. Инженерчлэлийн судалгаа нь учир шалтгааныг нарийн тодорхойлж, илүү үр дүнтэй хариу боловсруулдгаараа бусад судалгаанаас онцлог юм. en_US
dc.subject инженерчлэлийн судалгаа en_US
dc.subject маркетингийн инженерчлэл en_US
dc.subject конжойнт шинжилгээ en_US
dc.subject цай en_US
dc.subject энэтхэг цай en_US
dc.subject инженерчлэл en_US
dc.subject шинэ бүтээгдэхүүн үйлчилгээний загвар en_US
dc.title Энэтхэг цайны багц боловсруулах инженечрлэлийн судалгаа en_US
ife.Мэргэжил.Нэр D380105
ife.Мэргэжил.Индекс D340500
ife.Зэрэг Бакалавр
ife.Диплом.Зөвлөх С, Мөнхбаяр


Энэ бүтээлд байгаа файлууд

Энэ бүтээл нь дараах бүрдэлд гарч ирнэ.

Товч мэдээллийг харах