СЭЗИС - Бүтээлийн сан

Цагаан хоолны ресторанаар үйлчлүүлэгчдийн зан төлөвийн судалгаа

Товч мэдээллийг харах

dc.contributor.advisor Т, Төгөлдөр
dc.contributor.author Гантулга, Төгсжаргал
dc.date.accessioned 2020-06-30T10:06:00Z
dc.date.available 2020-06-30T10:06:00Z
dc.date.issued 2020-06-30
dc.identifier Бакалавр en_US
dc.identifier.uri http://repository.ufe.edu.mn:8080/xmlui/handle/8524/1845
dc.description.abstract Энэхүү эрдмийн ажилд Улаанбаатар хотын цагаан хоолны ресторанаар үйлчлүүлэгчдийн зан төлөв, онцлог, шийдвэр гаргалтанд нөлөөлөх хүчин зүйлсийг тодорхойлж улмаар судалгааны үр дүнд суурилан санал, зөвлөмж боловсруулж, маркетингийн оновчтой шийдвэр гаргалтанд нөлөөлөхийг зорилоо. en_US
dc.subject Судалгаа en_US
dc.subject Цагаан хоол, ресторан, хэрэглэгчийн зан төлөв, судалгаа, хэрэглэгч, хандлага en_US
dc.title Цагаан хоолны ресторанаар үйлчлүүлэгчдийн зан төлөвийн судалгаа en_US
ife.Мэргэжил.Нэр Бизнесийн менежмент
ife.Мэргэжил.Индекс D340100
ife.Зэрэг Бакалавр


Энэ бүтээлд байгаа файлууд

Энэ бүтээл нь дараах бүрдэлд гарч ирнэ.

Товч мэдээллийг харах