dc.contributor.advisor | Т, Ууганболд | |
dc.contributor.author | Сод-Эрдэнэ, Хас-Очир | |
dc.date.accessioned | 2020-06-29T09:32:20Z | |
dc.date.available | 2020-06-29T09:32:20Z | |
dc.date.issued | 2020-06-29 | |
dc.identifier | Бакалавр | en_US |
dc.identifier.uri | http://repository.ufe.edu.mn:8080/xmlui/handle/8524/1779 | |
dc.description.abstract | Уг судалгааны ажил нь Tous les Jours бэйкериний Central Tower дахь салбарын бүтээгдэхүүн болон үйлчилгээний чанарыг хэмжиж, үнэлэхэд чиглэсэн бөгөөд эмпирик болон тандалт судалгаануудыг хийж IPA загварыг ашиглан дүгнэлт гаргасан. | en_US |
dc.subject | БҮТЭЭГДЭХҮҮН | en_US |
dc.subject | үйлчилгээний чанар, IPA арга, TOUS LES JOURS нарийн боов | en_US |
dc.title | БҮТЭЭГДЭХҮҮН БОЛОН ҮЙЛЧИЛГЭЭНИЙ ЧАНАРЫГ IPA АРГААР ҮНЭЛЭХ НЬ / /TOUS LES JOURS НАРИЙН БООВНЫ САЛБАРЫН ЖИШЭЭН ДЭЭР/” | en_US |