СЭЗИС - Бүтээлийн сан

ТҮРГЭН ХООЛНЫ ГАЗРААР ҮЙЛЧЛҮҮЛЭГЧДИЙН ЗАН ТӨЛӨВИЙН СУДАЛГАА

Товч мэдээллийг харах

dc.contributor.advisor Батмөнх, Ганшагай
dc.contributor.author Нэргүй, Мөнх-Эрдэнэ
dc.date.accessioned 2019-06-28T08:42:44Z
dc.date.available 2019-06-28T08:42:44Z
dc.date.issued 2019-06-28
dc.identifier Бакалавр en_US
dc.identifier.uri http://repository.ufe.edu.mn/handle/8524/1529
dc.description.abstract Хэрэглэгчдийн зан төлөв цаг хугацаа өнгөрөх тусам хурдацтай өөрчлөгдөж байна. Иймээс одоогийн түргэн хоолны газраар үйлчлүүлэгчдийн нийтлэг зан төлөвийг хамгийн сүүлийн үеийн байдлаар тодорхойлж, ямар хэрэглэгчид ямар үйлчилгээг санал болгох нь илүү тохиромжтой вэ гэдгийг судалгааны үндэслэлтэйгээр гаргаж ирэх хэрэгцээтэй байгаа нь энэхүү судалгаа бичих болсон үндэслэл болно. Мөн Монгол улсад түргэн хоолны сүлжээ томоохон газрууд орж ирж байгаатай холбогдуулан Монголчуудын зан төлөвт хэрхэн нөлөөлж буйг, үйлчлүүлэгчдийн хандлага, зан төлөв хэрхэн байгааг тодорхойлно. en_US
dc.subject зан төлөвийн судалгаа en_US
dc.subject түргэн хоол, үйлчлүүлэгчид, en_US
dc.title ТҮРГЭН ХООЛНЫ ГАЗРААР ҮЙЛЧЛҮҮЛЭГЧДИЙН ЗАН ТӨЛӨВИЙН СУДАЛГАА en_US
ife.Мэргэжил.Нэр D380105
ife.Мэргэжил.Индекс D340500
ife.Зэрэг Бакалавр


Энэ бүтээлд байгаа файлууд

Энэ бүтээл нь дараах бүрдэлд гарч ирнэ.

Товч мэдээллийг харах