СЭЗИС - Бүтээлийн сан

Зайрмагны үйлдвэрлэлийн өртгийн удирдлагыг боловсронгуй болгох нь

Товч мэдээллийг харах

dc.contributor.advisor Ж, Даваажаргал
dc.contributor.author Эрдэнэбаатар, Учрал
dc.date.accessioned 2019-06-27T06:41:17Z
dc.date.available 2019-06-27T06:41:17Z
dc.date.issued 2019-06-27
dc.identifier Бакалавр en_US
dc.identifier.uri http://repository.ufe.edu.mn/handle/8524/1445
dc.description.abstract Үйлдвэрлэлийн байгууллагын хувьд бүтээгдэхүүний өртөг тооцоолол, өртгийн удирдлагын асуудал нь тухайн байгууллагын үйл ажиллагаа, ашигт байдал, өрсөлдөх чадвар зэргийг тодорхойлох гол хүчин зүйлс байдаг билээ. Аливаа бүтээгдэхүүн үйлчилгээг шинээр зах зээлд нэвтрүүлэх үед бүтээгдэхүүний өртөг яг ямар байвал зах зээлд өрсөлдөх чадвартай, борлогдох боломжтой байх, эсвэл одоо зах зээлд борлогдож буй бүтээгдэхүүний өртгийг хэрхэн бууруулах талаарх асуудал нь удирдлагын хувьд нилээдгүй чухал болоод байна. Иймд энэхүү судалгааны ажлын хүрээнд “Хүрээ амт хүнсний үйлдвэрийг” сонгон авч бүтээгдэхүүний өртөг тооцоолол, өртгийн удирдлагын өнөөгийн байдлыг судлан “зорилтот өртөг”-ийн арга хандлагыг ашиглах, цаашид нэвтрүүлэхийг зорьж байна. en_US
dc.subject Зайрмагны үйлдвэр, өртөг тооцоолол, зорилтот өртөг en_US
dc.title Зайрмагны үйлдвэрлэлийн өртгийн удирдлагыг боловсронгуй болгох нь en_US
ife.Мэргэжил.Нэр Нягтлан бодох бүртгэл
ife.Мэргэжил.Индекс D341400
ife.Зэрэг Бакалавр


Энэ бүтээлд байгаа файлууд

Энэ бүтээл нь дараах бүрдэлд гарч ирнэ.

Товч мэдээллийг харах