СЭЗИС - Бүтээлийн сан

КОФЕ ШОПЫН ҮЙЛЧЛҮҮЛЭГЧДИЙН СЭТГЭЛ ХАНАМЖИД НӨЛӨӨЛӨХ ХҮЧИН ЗҮЙЛСИЙН СУДАЛГАА

Товч мэдээллийг харах

dc.contributor.advisor Т, УУГАНБОЛД
dc.contributor.author БОЛД, ОРГИЛ-ЭРДЭНЭ
dc.date.accessioned 2019-01-10T07:53:26Z
dc.date.available 2019-01-10T07:53:26Z
dc.date.issued 2019-01-10
dc.identifier Мастер en_US
dc.identifier.uri http://repository.ufe.edu.mn/handle/8524/1146
dc.description.abstract Судалгааны ажлын зорилго Кофе шопоор үйлчлүүлэгчдийн сэтгэл ханамжинд нөлөөлж буй үйлчилгээний чанар ба тохижилт хэрхэн нөлөөлж байгааг судлан, сэтгэл ханамжийг нэмэгдүүлэхэд чиглэгдсэн санал зөвлөмж боловсруулахад оршино. Судалгааны ажлын зорилтууд • Үйлчилгээ, үйлчилгээний чанарын талаар онолын судалгаа хийх, • Нийтийн хоолны салбарын онцлог, төрөл хэлбэрүүд, өнөөгийн байдлын судалгаа болон кофе шопуудын өнөөгийн байдалд судалгаа хийх, • Өгөгдлийн боловсруулалтыг SPSS23 программаар хийж, үйлчилгээний чанарыг хэмждэг SERVQUАL болон SERVICESCAPE загвар ашиглан үйлчилгээний чанарыг хэмжих, • Нэгдсэн дүгнэлт Судалгааны ажлын ач холбогдол Манай улсад бизнес эрхэлдэг кофе шопууд энэхүү судалгааны ажлын үр дүнг ашиглан үндсэн үйл ажиллагаа болон үйлчилгээгээ сайжруулах боломжтой.   en_US
dc.subject Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Human geography, economic geography::Human geography en_US
dc.title КОФЕ ШОПЫН ҮЙЛЧЛҮҮЛЭГЧДИЙН СЭТГЭЛ ХАНАМЖИД НӨЛӨӨЛӨХ ХҮЧИН ЗҮЙЛСИЙН СУДАЛГАА en_US
ife.Диплом.Зөвлөх Б, ИДЭРЦОГТ


Энэ бүтээлд байгаа файлууд

Энэ бүтээл нь дараах бүрдэлд гарч ирнэ.

Товч мэдээллийг харах