dc.contributor.advisor |
Шагдар, Эрдэнэбуян |
|
dc.contributor.author |
Баатарсүрэн, Цээням |
|
dc.date.accessioned |
2018-11-16T05:36:58Z |
|
dc.date.available |
2018-11-16T05:36:58Z |
|
dc.date.issued |
2018-11-16 |
|
dc.identifier |
Бакалавр |
en_US |
dc.identifier.uri |
http://repository.ufe.edu.mn/handle/8524/1144 |
|
dc.description.abstract |
Монгол улсад үйл ажиллагаа явуулж буй KFC түргэн хоолны рестораны бүх салбарын үйлчилгээний чанарыг SERVQUAL загварыг ашиглан үнэлэх зорилготой ба үйлчилгээний чанар нь ресторанд ажиллаж буй ажилтны үйлчилгээний харьцаа, рестораны дотоод орчны тав тух, ариун цэвэр, аюулгй байдлыг хангасан нөхцөлүүд багтана. |
en_US |
dc.subject |
Servqual |
en_US |
dc.subject |
бакалаврын ажил |
en_US |
dc.subject |
фактор шинжилгээ |
en_US |
dc.subject |
түргэн хоолны рестораны төрлүүд |
en_US |
dc.subject |
ажилтны сэтгэл ханамж |
en_US |
dc.subject |
үйлчилгээний чанарыг хэмжих аргачлал |
en_US |
dc.subject |
түргэн хоол |
en_US |
dc.subject |
kfc ресторан |
en_US |
dc.subject |
үйлчилгээний чанар |
en_US |
dc.title |
KFC рестораны үйлчилгээний чанарыг хэмжих нь |
en_US |
ife.Мэргэжил.Нэр |
D380105 |
|
ife.Мэргэжил.Индекс |
D340500 |
|
ife.Зэрэг |
Бакалавр |
|
ife.Диплом.Зөвлөх |
Түдэв, Оюунгэрэл |
|