СЭЗИС - Бүтээлийн сан

KFC рестораны үйлчилгээний чанарыг хэмжих нь

Товч мэдээллийг харах

dc.contributor.advisor Шагдар, Эрдэнэбуян
dc.contributor.author Баатарсүрэн, Цээням
dc.date.accessioned 2018-11-16T05:36:58Z
dc.date.available 2018-11-16T05:36:58Z
dc.date.issued 2018-11-16
dc.identifier Бакалавр en_US
dc.identifier.uri http://repository.ufe.edu.mn/handle/8524/1144
dc.description.abstract Монгол улсад үйл ажиллагаа явуулж буй KFC түргэн хоолны рестораны бүх салбарын үйлчилгээний чанарыг SERVQUAL загварыг ашиглан үнэлэх зорилготой ба үйлчилгээний чанар нь ресторанд ажиллаж буй ажилтны үйлчилгээний харьцаа, рестораны дотоод орчны тав тух, ариун цэвэр, аюулгй байдлыг хангасан нөхцөлүүд багтана. en_US
dc.subject Servqual en_US
dc.subject бакалаврын ажил en_US
dc.subject фактор шинжилгээ en_US
dc.subject түргэн хоолны рестораны төрлүүд en_US
dc.subject ажилтны сэтгэл ханамж en_US
dc.subject үйлчилгээний чанарыг хэмжих аргачлал en_US
dc.subject түргэн хоол en_US
dc.subject kfc ресторан en_US
dc.subject үйлчилгээний чанар en_US
dc.title KFC рестораны үйлчилгээний чанарыг хэмжих нь en_US
ife.Мэргэжил.Нэр D380105
ife.Мэргэжил.Индекс D340500
ife.Зэрэг Бакалавр
ife.Диплом.Зөвлөх Түдэв, Оюунгэрэл


Энэ бүтээлд байгаа файлууд

Энэ бүтээл нь дараах бүрдэлд гарч ирнэ.

Товч мэдээллийг харах